Home Page - forpc.app

Tebak Lagu Populer

Tebak Lagu Populer for PC and MAC

Is a Music game developed by Marshmell Studio located at Jln R.A. Kartini no 74 Ganung Kidul, Nganjuk Jawa Timur. The game is suitable for Rated for 3+ and required Android version is 4.1 and up.

How to run this game on PC or MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

Now you can use this Music game on your PC or MAC.
User Reviews
Wah.. keren! Lumayan buat test pengetahuan lagu-lagu.. ternyata banyak tau lagu tapi ga tau judulnya.. haha.. aplikasi bagus nih!
yeyeyeyyeyeyeyyeyeyeyeyye ak sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagame nya seruuuuuuuuuuyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuyyyyyyy
Western nya gabisa di maenin kenapa ya ? Padahal udah tuker 500koin. Tapi setiap dibuka lagunya ga bunyi . Tolong perbaiki yah . But yang lainnya its oke nice .
Menurut Saya kualitas lagunya kurang Bagus dan tampilan Sudah beda Bagus sih tp lebih Bagus sebelumya Karna Ada tampilan skornya,semoga bisa di perbaiki
Great fun! I got to know more songs with this song.Because of this application too, I realized that I didn't fully know about music, Because it was proven that I guessed a lot wrong. But it's still fun. Makes me feel challenged and want to finish to the end, like in war😂 So much feedback from me, hope it helps, sorry if there is a wrong word
Uwaaah sukak, lagunya up to date banget deh, kalau bisa lagu yg udah bener, jangan dimunculin lagi hehehe.
Tingkatkan lgi min,,laguny dibanyakin,,diusahakan lagu terbaru,,terus update ..klo bagus saya setia sama nii apk😂 ..goodluck
Aku sudah punya samua lagu terus uang nya bekurang aku seneng bisa dowload ini bisa mengetahui lagu yg tidak aku ketahui
Upatenya nice, ditunggu untuk level2 lagunya :D pasti bakal lebih seru kalo lagunya lebih banyak dan update