Home Page - forpc.app

Piala Liga Malaysia

Piala Liga Malaysia for PC and MAC

Is a Arcade game developed by Yeayyy located at Unit D-10-3, Plaza Paragon Point, Jalan Medan Pusat Bandar 5, Pusat Bandar, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia. The game is suitable for PEGI 3 and required Android version is 2.3 and up.

How to run this game on PC or MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

Now you can use this Arcade game on your PC or MAC.
User Reviews
Pundek membazir internet je..baru bukak pastu terkeluar sendiriiiiiii.harap semua jangan download. HARAM.......
Bagi 5 bintang.saya lagi suka game begini bebas lag.lagi satu mengingat zaman budak sy masa kaki bola.padang dalam game tu serupa padang masa sy main dulu.lagi satu saya suka dribling+lari.sama macam masa kecil saya perna buat.tq yea
Kpd pihak(yeayyy),cadangan saya adalah kasi ada lagu masa awal permainan, buat Ada nama pemain diorang, tambah liga perdana, liga FAM boleh?. Buatlah lambang diorang yg sekarang barulah seronok org luar negara main kita punya game.kasi ada pengulas la(yeayyy)!!TAMBAH ADA LAGU TAU(Yeayyy).#sokong game temp at an.😃😃😃
Kepada pihak (yeayyy)saya nak tanya kenapa game ni tak boleh bukak?saya bukak keluar bukak keluar.......dan game ni dia ada keluar warna biru kenapa ye?
Assalamualaikum,saya baru berusia 15 tahun,harapan saya cuma cadangan saya diterima baik...cuma nk perbaiki mutu permainan yg betul.Ikut skema FIFA yg sekarang.itu sahaja.TQ
Game ni sangat seronok kerana ada game bola Malaysia.saya suka game ni sbb graphicnya lawa dan perlu sedikit penambahan pada Cup.Saya cadangkan pada(yeayyy),waktu tonton perlawanan,kasi boleh pilih team yg kita nk,➕kasi ada penyokong baru ada semangat nk main dan ➕STADIUM,➕kasi ada nama pemain juga replay,pemain simpanan mesti kene ada,➕ ada main multiplayer Dan bila jaringan gol kasi semangat sikit 😢ini x,kalau gol diri situ je.Support sikit.ini sahaja yg saye boleh cadangkan.Yg baik datangnya Dari Allah. Yg lemah datangnya Dari diri saye sendiri.Nk senang ikut game bola yg popular seperti DREAM LEAGUE SOCCER dan PES.Harapan saya supaya game boleh maju dan popular suatu hari nnti.#GAME MALAYSIA!!!
Aku main okay jee,, teruskan buat games, saya support Orang² malaysia buat games, semoga satu hari nanti kita ada games yang setaraf negara² barat,
saya main game ni tak de masaalah pun kenapa banyak orang kata tak boleh main, saya rasa munkin diorang guna phone lama kot atau dulu ada bug dekat game ni, ok la dia punya graphics dan control tak ada masaalah sangat
Kepada pihak yeay saya nak tanya knapa bila kita bukak dia kluar balik..saya bukak dia kluar saya bukak die kluar..saya pon dah malas nk main..saya harap tidak ade yang mahu mngmbil permainan ini..kerana permainan ini sangat teruk dan sangat membosankan
Game apa ni!!!!! Sony C3 download xleh main pun. Takat kluaq logo Yeaayy saja. Bkn satu bintang.....klu ada suku bintang pun aku xmo bagi