Home Page - forpc.app

Murlan

Murlan for PC and MAC

Is a Card game developed by ALBCOM, LLC located at -. The game is suitable for Teen (Simulated Gambling) and required Android version is 4.1 and up.

How to run this game on PC or MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

Now you can use this Card game on your PC or MAC.
User Reviews
not able to plat game , showing connection issue. could you please unpublish this application from play store..
Pasi i bëra update per problem lidhje me serverin $ u bene 0. Luaja si guest dhe në updatin e fundit që kam marrë thuhej që në updatet e tjera nuk do kishte më zerim $.
Loje e mire por lojtari i fundit nderron letren me te mire me lojtarin e pare, duhet ta vini kete rregull. Dhe grafika do me shume pune
O shoku cfar ka ndodhur me lojen me pare sa e shkarkoja direkt e hapte dhe luaja kurse tani spo lidhem dot m thot kam problem me fb me thot te shkoj te app setting aty jan te gjitha ne regull ..si mund ta regulloj??
Sometimes it works sometimes I can't even log on. I had a lot of money one day. And the next day it was all gone...
Po Na Grive Nga Leket Mo Shoku Un Fus 100K Pres Te Dalin Lojtaret Sdalin E I Fus Quit Me Pas Kurr Hyj Shof 0 Lek Varikarin Si Loj
Po na grive nga leket o shoku 😏 une futem ne nje tavolin me 100 K por nuk ka njeri pasi pres disa minuta dal sepse ska njeri , tavolina i mer leket 😥
Idea shume e bukur por mendoj qe mund ta permirsoni akoma me teper sidomos grafiken...por dhe dy rregulla te lojes si psh.. Kush del i fundit shkemben leter me ate qe del i pari respektivisht letren me te mire dhe letren qe deshiron ti japi fituesi nga 10 e poshte! Por dhe koloret.. Une mendoj qe nje kolor si psh 34567 duhet ta thyeje vetem 45678 dmth i rradhes. :) flm